Het perfecte ontwerp gerealiseerd voor jouw wereld...

De wereld van Holland & Holland

Wie zijn wij?
Wij zijn Jeroen en Elke den Hollander. Met beiden een andere achtergrond hebben we een perfecte match gevonden van 2 werelden die 1 beleving vormen. Onze combinatie binnen de bouwtechnische achtergrond en creativiteit levert nieuwe looks die stabiel, verrassend en persoonlijk zijn.

Wij houden van maken, binnen iedere uitstraling, alle middelen en ieder budget. Wij leveren persoonlijke ontwerpen, voeren deze uit en zorgen dat alles wat we bedenken uitvoerbaar is.

Met ons oog op detaillering zorgen we ervoor dat het eindresultaat compleet is. Door onze materiaalkennis en ervaring zijn al onze plannen bouwtechnisch verantwoord. Met ons team van architecten, bouwers en interieurontwerpers kunnen we snel en efficiënt werken. Maar vooral door onze passie en eigenzinnigheid wordt ieder ontwerp een persoonlijk, verrassend en spannend resultaat!

Welkom in onze wereld, dan maken wij de jouwe!

Holland & Holland Huis

Onze wereld
Ons nieuwe kantoor weerspiegelt onze passie voor ons werk, waarin de inspiratie en het hart van het pand een belangrijke plek heeft gekregen.

Resultaat?
Originele vloeren, zichtbare maar gestructureerde bedrading tegen de wanden en plafonds, rauwe muren waarop hun historie is af te lezen, onbewerkt hout, verouderd metaal en steen...

Meer lezen


In de ruimte van 180 m2 moest een inspiratie ruimte en kantoor komen. Het moest de filosofie, individualiteit en de ziel van het bedrijf weergeven. Volgens Holland & Holland is de tijd van verlaagde plafonds en laminaat op de vloer voorbij. Het tijdperk van eenvoud, minimalisme en non-conformiteit is aangebroken. Het kantoor lijkt meer een goed ingericht loft, waarin inspiratie een belangrijke plek heeft gekregen.

Meer lezen

0182 513782

info@hollandenholland.nl